Kalymma

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΡΕΚΛΩΝ RATTAN

Ειδικά, για εσάς που δεν θέλετε να πετάξετε τις φθαρμένες καρέκλες ράτταν που έχετε στον κήπο ή στο μαγαζί σας.

Πρώτα από όλα, σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα επισκευής τους. Αρχικά, αντικαθιστώντας την παλιά φθαρμένη πλαστική πλέξη με PVC διάτρητο σε ποιότητα και χρώμα επιλογής σας. Ειδικά, μέσα από την ευρεία γκάμα που διαθέτουμε.

Επίσης, σας δίνουμε όχι μόνο μία πρακτική και οικονομική λύση, αλλά και έναν τρόπο εξολοκλήρου ανανέωσης των ράταν καρεκλών σας. Γενικά, όλοι θα νομίζουν ότι είναι άλλες καρέκλες, έτσι θα φαίνονται σαν καινούριες.
Αρχικά, η πρωτότυπη αυτή ιδέα ξεκίνησε από εμάς 17 χρόνια πριν, έτσι, έκτοτε έχουμε επισκευάσει χιλιάδες καρέκλες Rattan. Από επαγγελματίες, έως και ιδιώτες σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης, ανάλογα με τον τύπο της Rattan καρέκλας που διαθέτει ο κάθε πελάτης, σας προτείνουμε ενδεχόμενους τρόπους κατασκευής. Επιπροσθέτως, η τοποθέτηση μπορεί να γίνει από το συνεργείο μας ή από τον πελάτη σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Ωστόσο, σε κάποιες καρέκλες υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής καλυμμάτων με τρόπο που η τοποθετησή τους είναι απλή υπόθεση χωρίς πολύ κόπο – χρόνο και χωρίς πολλά εργαλεία.

Αντίστοιχα, κάτωθι σας παρουσιάζουμε φωτογραφίες Rattan καρεκλών (αλουμινίου – σιδερένιες) που έχουμε επισκευάσει.

Έτσι, μη διστάσετε να στείλετε αίτηση για οικονομική προσφορά με μία φωτογραφία της καρέκλας σας. Γενικά, η απάντηση θα είναι έντος 24 ωρών.

Πρώτα από όλα, υπάρχουν περιπτώσεις όπου στις καρέκλες Rattan δεν έχει φθαρεί εξολοκλήρου η πλέξη των καρεκλών. Επιπροσθέτως, ο πελάτης προτιμά να προστατεύσει τις υπόλοιπες από περισσότερη φθορά. Επίσης, σε αυτήν την περίπτωση κατασκευάζουμε καλύμματα από PVC διάτρητο τα οποία τοποθετούνται πάνω από την υπάρχουσα πλέξη, έτσι χωρίς να την επηρεάσουμε.

Επομένως, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Πρώτα από όλα, θα ενημερώσουμε για τον τρόπο κατασκευής, τοποθέτησης, έτσι ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για τις δικές σας καρέκλες.

Scroll to Top