Kalymma

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΡΕΚΛΩΝ RATTAN

Για εσάς που δεν θέλετε να πετάξετε τις φθαρμένες καρέκλες ράτταν που έχετε στον κήπο ή στο μαγαζί σας.

Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα επισκευής τους, αντικαθιστώντας την παλιά φθαρμένη πλαστική πλέξη με PVC διάτρητο σε ποιότητα και χρώμα επιλογής σας, μέσα από την ευρεία γκάμα που διαθέτουμε.

Σας δίνουμε όχι μόνο μία πρακτική και οικονομική λύση, αλλά ταυτόχρονα και έναν τρόπο εξολοκλήρου ανανέωσης των ράταν καρεκλών σας, με τον οποίο όλοι θα νομίζουν ότι είναι άλλες καρέκλες καθώς θα φαίνονται σαν καινούριες. Η πρωτότυπη αυτή ιδέα ξεκίνησε από εμάς 17 χρόνια πριν και έκτοτε έχουμε επισκευάσει χιλιάδες καρέκλες Rattan σε επαγγελματίες και ιδιώτες σε όλη την Ελλάδα.

Ανάλογα με τον τύπο της Rattan καρέκλας που διαθέτει ο κάθε πελάτης, προτείνουμε ενδεχόμενους τρόπους κατασκευής. Η τοποθέτηση μπορεί να γίνει από το συνεργείο μας ή από τον πελάτη σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Σε κάποιες καρέκλες υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής καλυμμάτων με τρόπο που η τοποθετησή τους είναι μία απλή υπόθεση χωρίς πολύ κόπο και χρόνο και χωρίς πολλά εργαλεία.

Κάτωθι σας παρουσιάζουμε φωτογραφίες Rattan καρεκλών (αλουμινίου – σιδερένιες) που έχουμε επισκευάσει.

Μη διστάσετε να στείλετε αίτηση για οικονομική προσφορά με μία φωτογραφία της καρέκλας σας, θα σας απαντήσουμε άμεσα.

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου στις καρέκλες Rattan δεν έχει φθαρεί εξολοκλήρου η πλέξη των καρεκλών ή ο πελάτης προτιμά να προστατεύσει τις υπόλοιπες από περισσότερη φθορά, σε αυτήν την περίπτωση κατασκευάζουμε καλύμματα από PVC διάτρητο τα οποία τοποθετούνται πάνω από την υπάρχουσα πλέξη, χωρίς να την επηρεάσουμε.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο κατασκευής, τοποθέτησης και για να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για τις δικές σας καρέκλες.
Scroll to Top